• Kerkhofstraat 21 Valkenswaard
  • Maandag-Zaterdag
    08:00 - 17:30
close
Home » About Us

Excellentie is ons kenmerk sinds 2010

Geschiedenis van ons bedrijf

Vince ClimateControl, gevestigd te Valkenswaard, is hét adres voor installatietechniek in woonhuizen en bedrijfspanden in de regio Brabant en Noord Limburg. Vince ClimateControl zorgt voor aangenaam wonen en prettig werken. Ons bedrijf is thuis in airco, zonnepanelen, centrale verwarming, klimaatbeheersing, elektra, en PLC techniek. Daardoor kan een veelheid aan installatiewerk in één hand blijven, met alle (financiële!) voordelen van dien. Dit alles uiteraard op een duurzame, innovatieve en bijzonder klantvriendelijke manier. Met Vince ClimateControl haalt u een betrouwbare en vakkundige installateur in huis, die 24/7 voor u klaar staat! Uiteraard is ons bedrijf BRL100 gecertificeerd. Meer weten? Wij staan u graag te woord.

Onze experts staan vandaag klaar om te helpen!

Onze voordelen

Vince ClimateControl is uw enige bron voor een compleet scala aan hoogwaardige diensten, waaronder ontwerp/bouw, engineering, bouw, opstart, inbedrijfstelling, bediening en onderhoud.

24/7 hulpdiensten

Gratis
Offerte op lokatie

marktconforme prijs

Erkende en verzekerde experts

Snelle en betrouwbare reactietijden

Vince ClimateControl Services

Het maakt niet uit welk type systeem of opstelling u in huis heeft, u kunt erop rekenen dat het team u de diensten biedt die u nodig hebt en verdient. Onze technici hebben de vaardigheden en kennis om elk type verwarmings- of koelsysteem te repareren en te onderhouden.

Bedrijfs Missie & Visie

Bedrijfsmissie

Om de meest professionele verwarmings- en koelservice te leveren die beschikbaar is door middel van een ongeëvenaarde klantervaring, wat resulteert in het hoogste niveau van respect van onze gemeenschap en een lonende omgeving voor onze werknemers om te slagen.

Heeft u hulp nodig met
Air Conditioning & Verwarming Onderhoud

Neem contact met ons op - onze technici staan klaar om u te helpen uw probleem op te lossen.

Waarom kiezen voor Vince ClimateControl ?

Onze naam zegt het al. We zetten ons in voor kwaliteit in alles wat we doen. De kwaliteit van ons werk ligt in ons vakmanschap en onze ervaring. Onze technici zijn specialisten die trots zijn op het werk dat ze doen. We zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn.

Kwaliteit beïnvloedt elk onderdeel van ons bedrijf, inclusief:

  • Kwaliteitsproducten
  • Kwaliteit Energie Evaluaties
  • Kwaliteitstechnici
  • Kwaliteitsinstallaties
  • Kwaliteitsservice en reparaties
  • Kwaliteitscertificering BRL100