• Kerkhofstraat 21 Valkenswaard
  • Maandag-Zaterdag
    08:00 - 17:30
close
Home » vinceclimatecontrol-services » Air Conditioner Onderhoud

Air Conditioner Onderhoud

Img

Hoge Efficiënte AC Onderhoud, A/C Onderhoud & Airconditioning Onderhoud

 

Centrale airconditioning stelt u in staat om te genieten van de perfecte temperatuur in elke kamer van uw huis. Slaapkamers kunnen verfrissend koel worden gehouden, zelfs op de plakkerigste zomeravonden. U profiteert van ideale slaapomstandigheden, volledige vochtigheidsregeling en een frisser, schoner huis. Door middel van effectieve, luchtzuiverende filtratiesystemen verminderen koeleenheden ook bacteriën, stof, huismijt, schimmels, huidschilfers van huisdieren en stuifmeel, wat buitengewoon gunstig blijkt voor mensen die lijden aan allergieën en ademhalingsproblemen.

 

Als u klaar bent om uw zomer op een geheel nieuwe manier te ervaren, bel dan Vince ClimateControl voor een airconditioning installatie, en wij zullen aan uw verwachtingen voldoen.

 

Deskundige AC-vervanging

 

Bij Vince ClimateControl zetten we ons in om het werk goed te doen. Als Toshiba Dealer zijn onze technici BRL100-gecertificeerde professionals die een veeleisende reeks kern- en speciale examens hebben afgelegd om hun technische competentie te waarborgen. Ze zetten ook training voort die specifiek is voor Toshiba-technologie en -producten. We zijn volledig gebonden en verzekerd, bieden gratis schattingen in huis en handige financieringsmogelijkheden. Als bedrijf sinds 2010 hebben we de comfort behoeften van Valkenswaard en de omliggende gebieden gediend met een toewijding aan het leveren van de beste prijzen voor de allerbeste service.

 

Als het gaat om het beheersen van de luchtvochtigheid binnenshuis, maakt de tweetrapscompressor een aanzienlijk comfortverschil, waardoor het systeem meestal in low-stage kan functioneren, waar u de hoogste efficiëntie bereikt. Een filterdrogersysteem beschermt tegen vocht en verontreinigingen, terwijl de geluidsdeken van de compressor het bedrijfsgeluid tot 40 decibel beperkt in nachtverlaging.

 

Airconditioninginstallatie van topkwaliteit

 

Door een airconditioningsysteem te installeren dat voldoet aan de normen van het Environmental Protection Agency, bespaart u elk jaar 30% op koelrekeningen.

 

De opgeleide technici van Vince ClimateControl hebben de ervaring, productkennis en toewijding om een systeem te ontwerpen dat perfect aansluit bij uw verwachtingen op het gebied van efficiëntie, prestaties en budget. Door bekwame en nauwgezette installatie haalt ons team het meeste uit uw energie per watt, zodat u luxe binnentemperaturen kunt handhaven zonder de gevolgen van hoge energierekeningen te ondervinden. We zijn er niet alleen trots op uw project snel, netjes en perfect af te ronden, we zijn ook beschikbaar voor seizoensgebonden onderhoud om uw systeem op topcapaciteit te laten werken.

 

Gemoedsrust voor u en uw gezin.

 

Vince ClimateControl repareert al meer dan 10 jaar AC-systemen. We willen dat u koel en comfortabel in uw werk en/of werkomgeving bent, en we garanderen alle reparaties die we uitvoeren door middel van een garantie van een jaar.